Aloita Texas Hold’em:in pelaamisen

Aloita Texas Hold’em:in pelaamisen

Olet nyt valmis pelaamaan nettipokeria, mutta sinun pitäisi olla varovaine kun olet aloittelija. Raha voi hävitä nopeasti pokerissa ja on parempi ottaa aikaa havainnoimaan ja ymmärtämään pyörät,

Jos haluat tutustua Texas Holdem pokeriin voit het liittyä ”pelaa rahaa” pöytiin. Nämä pöydät eivät vaadi yhtään oikeaa rahaa vain ”vale” pelimerkkejä ja saat automaattisesti joitakin. Mutta jos haluat pelata oikeaa pokeria, sinun pitää talettaa rahaa tilillesi.

texas holdem

Oletko pokerikala vai hai?

Pokerikala ja pokerihai Pokeripelaajat tykkäävät käyttää eläimiä edustamaan erilaisia pelityylejä. Aasi on hyvin huono pelaaja, tai niinkuin sanotaan netissä, donk.

Phil Hellmuth hänen kirjassaan Play Poker like the Pros edustaa hänen omaa versiotaan viidellä pokerityypillä. Hiiri on kuin kivi tai saivar, hyvin tiukka ja varovainen. Leijona on kiinteä pelaaja joka käyttää hippa tyyliä.

Sitten tulee sakaali joka edustaa löysää maanikkoa, tekee villejä ja huikeita huijauksia. Elefantti on nostokeskus, joka aina haluaa nähdä joen. Viimeiseksi, hän määrittelee kotkaa yhtenä top 100 pelaajista maailmassa, lentää korkealla ja syö muita eläimiä. Tämä tarkoittaa tietysti häntä itse.