Miten pelata Texas Holdem:ia netissä

Miten pelata Texas Holdem:ia netissä

Jos et koskaan ole pelannut holdem:ia netissä, tämä artikkeli on sinulle. Texas Hold’em pokeri on niin virkistävä peli ja nettikokemus tekee siitä vieläkin jännittävämmän. Mutta jos et koskaan ole pelannut nettipokeria ennen se voi olla vähän pelottavaa. Me kuvailemme alla viisi tärkeää askelta ennen kuin pääset pääsemään alkuun.

Tunne Texas Hold’em

Jos pelaat jo suoraa pokeria, tunnet pelin. Muuten, ensimmäinen askel on tietää miten pelata. Sinun pitäisi ensin oppia käsivahvuudet ja mikä kuuluu mihin. Katso sitten Texas Hold’em:in sääntöjä. Tämä on ehdotonta, joka mahdollistaa sinua pelaamaan ainakin ”pelaa rahaa” jotka eivät käsitä oikeaa rahaa niin kauan kun opit.

Voit vahvistaa tätä tietoisuutta lukemalla muita artikkeleita strategia osiossa tai lukemalla pokerikirjoja. Suosittelemme ja arvioimme tärkeitä holdem kirjoja kirja-arvostelu osiossa. Varustettu kaikella tiedolla, olet valmis pokerihuoneeseen.

Play Poker

Valitse nettipokerihuone

On olemassa yli sata nettipokerihuonetta jotka isännöivät pelaajia koko maailmasta ja on vaikea valita sivusto. Olemme valinnut, mitä me uskomme olevan top kymmenen pokerihuoneet maailmassa.

Kriteerit ovat, että huoneiden pitää olla turvallisia hyvällä maineella, ilman riskiä hukata rahasi. Sitten huoneiden pitää tarjota hyviä kannustimia kuten rekisteröitymisbonuksia ja erityisiä säännöllisiä pelaajabonuksia. Pitäisi olla mukavaa pelata näissä huoneissa tehokkaalla ohjelmistolla ja hyvällä liikenteellä.

Näillä huoneilla pitää olla hyvä valikoima pelejä kuten käteispelejä, sit’n gos ja monta turnausta. Meidän top kymmenen huoneiden listassa meillä on hyvin isoja ja pienempiä huoneita; huoneita jotka eivät salli yhdysvaltojen pelaajia; huoneita jotka sopivat paremmin aloittelijoille ja huoneita jotka sopivat paremmin kokeneille pelaajille. Ole hyvä ja katso meidän arviot ja tee valinta.

Lataa ohjelmisto ja luo käyttäjätili

Kun olet valinnut nettipokerihuoneen ja päättänyt ladata ohjelmiston, sinä pääset pokerisivustolle. Siellä voit lataa ohjelmiston mikä riippuen yhteydestäsi pitäisi kestää vain muutaman minuutin.

Kun ohjelmisto on ladattu sen pitää asentaa kuten kaikki muutkin ohjelmat, joko valitsemalla ”suorita” jos ohjelmisto ei asenna itseään. Tämän pitäisi kestää maksimissaan pari minuuttia.

Olet nyt valmis luomaan käyttäjätilisi. Play PokerOhjelmisto tulee pyytämään sinua valitsemaan käyttäjänimen ja salasanan. Ota aikaa kun valitset käyttäjänimen koska se tulee näkymääm pöydissö kun pelaat nettipokeria.