Nettipokerikala & hai

Nettipokerikala & hai

Samassa suonessa jotkut eniten kohdatuista pokeritermeistä on kala ja hai. Iroonisesti, niillä on vastakohtaiset merkitykset vaikka hai ja kala kuuluvat eläinkuntaan. Lievästi sanottuna, hai on todellakin niin erityinen kala, että se kuuluu omaan kategoriaan.

Pokerikalan määritelmä on keskivertoa alittava pokeripelaaja, joka tietää miten pelataan mutta on keskiverto tai parhaimmillaan tavallinen taitotaso. Kaikki pelaajat aloittavat kaloina koska pokeritaitoa ei voi saavuttaa geenien kautta. Mutta älä ole huolissasi jos olet aloitteleva pelaaja, Learn2Holdem.com sisältää runsaasti aineistoa joka auttaa sinua parantamaan peliäsi. pokerityökalujen myyjä.

Poker games online

Kuten sen vastakappale, hai meressä, pokerihai saa ravintoa kaikenlaisista kaloista. Koska haita ei juuri koskaan tule syödyksi muilta kaloilta, pokerihain määritelmä on huippu pokeripelaaja joka on tavallisesti paras pelaaja pöydässä.

Tavoitteesi pokeripelaajana on tulla haiksi. Tulet haiksi pelaamalla runsaasti nettipokeria, lukemalla kirjoja & artikkeleita, käyttämällä pokeriohjelmistotyökaluja auttamaan sinua valintasi & analyysisi kanssa ja ajattelemalla paljon pelistä. Tarvitaan valtavaa ponnistusta tulemaan pokerihaiksi mutta kun pääset sinne niin tulet nauttimaan aterioista.