Pokeri-virheitä joita aloittaja tekee pelatessaan käteispelejä

Pokeri-virheitä joita aloittaja tekee pelatessaan käteispelejä

Ensimmäisessä osiossa puhuttiin neljästä virheestä joita amatööri tekee kun hän pelaa käteispokeripelejä. Virheitä jotka aiheuttavat kustannuksia sinulle, virheitä jotka estävät sinua lisäämään panoksia ja virheitä joita vastustajat käyttävät voittaakseen sinua vastaan – jokaisen aloittelijan on otettava nämä tavalliset virheet huomioon ja välttämään niitä kun jauhaat rahapöydällä.

Kun ei tarkkaile siirtoja

Pokeri on epätäydellisen tietojen peli ja siksi ymmärrys vastustajien pelaamisesta tulee elintärkeäksi jos haluat olla voittava pelaaja. Useimmat aloittelijat laiminlyö kuitenkin pelattavieen käsien tarkkailun pöydällä kun ne ovat taitettuja. Tämä rajoittaa heidän mahdollisuuksiaan ymmärtää vastustajan pelaamista ja siksi se vähentää tietoja. Kaikille aloittajille suositetaan tarkkailemaan pelattavia käsiä pöydällä vaikka et olisikaan mukana potissa.

Pelaaminen ilman vedonlyöntisuhdetta

Vedonlyöntisuhde pokerissa auttaa sinua päättämään jos pelaat vai taitat. Periaatteessa, suhteen luvut antavat sinulle todennäköisyyden voittaa potti missä tahansa tilanteessa. Esimerkiksi, kun harkitset tekemään vedon vastustajallesi vuorolla, tulet tekemään oikeat valinnat jos ymmärrät todennäköisyyden. Lopettaaksesi rahojen menettämisen, sinunpoker ei pidä pelata huonoilla todennäköisyyksillä. Uuden pokeripelaajan pitäisi oppia laskemaan todennäköisyyden pelatessaan suoria käteispelejä ja ottamaan hyödyn irti. Sinun pitäisi myös oppia laskemaan outseja jotka antavat sinulle hyvän ajatuksen voitosta yhdistettynä todennäköisyyteen.

Panoksien valinta

Jokainen haluaa pelata korkeilla panoksilla ja voittaa huimia summia rahaa käteispeleissä. On kuitenkin ymmärrettävä, että pelin dynamiikka muuttu voimakkaasti kun panoksissa siirrytään ylöspäin. Joskus, kun amatööri saa lisäpalkkaa voittamalla turnauksen (esimerkki), hän yrittää pelata panoksilla, joilla hän ei ole pelannut ennen. Sinun ei pidä ottaa suurella lisäpalkalla kun yrität siirtyä ylöspäin panoksissa. Sen on tapahduttava suunnitellusti, havainnoimalla vastustajien tason suurpanoksien pöydässä ja muita varoihin liittyviä tekijöitä