Tunnista kala

Tunnista kala

Tule nettipokerihaiksi

Mikä tekee pokeripelaajasta hain tai kalan? Yksi tarvittava aines on kokemus ja sen korvaajaa ei löydy. Yksi tapa nopeuttaa tietojen hankkimista on kuunnella kokeneiden pelaajien neuvoja ja keskittyä joihinkin tiettyihin näkokulmiin pelissäsi.

Ensimmäinen olennainen on kontrolloida VPIP/PFR/AG. Monet aloittelevat pelaajat haluavat pelata monta kättä ja kauhea VPIP 50% tai korkeampi. Melkein kaikilla voittavilla pokeripelaajilla on VPIP vaihteluvälillä [8-20] täysrinki hold’em:iin ja [15-30] enintään 6-maksimi hold’em:ssa

Poker Play Online

Nämä ovat hold’em pokerin kolme salaisuutta: taita, taita ja taita

Jotkut poikkeukselliset pelaajat voivat ehkä olla voittajia VPIP:llä näiden vaihteluvälien ulkopuolella, mutta alkuperäinen tavoitteesi on pysyä niissä. Jos nostat liian monta kättä, jokaisen kätesi alhainen ja keskiverrosta seuraa häviö. Tutki alkukäsisi kaaviota ja pelaa tiukasti.

Toinen asia oppimaan on aggressio. Jos pelaat passiivisesti, kaikki naapurien hait tulevat haistamaan veresi. Aggressio on vaikea taito oppimaan. Se on samanlainen kuin F1 kilpailuauto. Jos et tiedä miten käytät sitä, tulet menemään hyvin nopeasi ja myös kolaroimaan hyvin nopeasti.